+31 (0)88 - 46 88 488

Voor informatie of specifieke wensen

+31 (0)88 - 46 88 488

Voor informatie of specifieke wensen

BTW-vrij Zilverbaar 100 troy oz.
BTW-vrij Zilverbaar 100 troy oz.
BTW-vrij Zilverbaar 100 troy oz.

Goudstandaard Prijs alert

Direct een melding bij jouw koersdoel.

Ik heb / wil:
Ik ben geinteresseerd om te:
Mijn koersdoel in € per kilo is:
Stuur mij een email:

BTW-vrij Zilverbaar 100 troy oz.

Goudstandaard biedt particuliere beleggers de mogelijkheid om zilver zonder BTW aan te kopen. Al vanaf 100 troy oz. (3.1035 kilogram) kunt u vrij van BTW beleggen in zilver. De BTW-vrij zilverbaren worden uitsluitend geleverd in combinatie met volledig verzekerde opslag in Zwitserland.

Alle 100 troy oz. BTW-vrij zilverbaren zijn afkomstig van de Royal Canadian Mint. De Royal Canadian Mint is een LBMA geaccrediteerde producent en garandeert de hoogste kwaliteit voor uw zilverbaren. Hierdoor is de verhandelbaarheid van uw zilverbaar gewaarborgd.

De 100 oz. zilverbaren hebben het hoogst mogelijke zuiverheidsgehalte van .9999. Iedere zilverbaar is voorzien van een uniek serienummer. Op uw bewaarovereenkomst wordt dit serienummer vermeld. Meer informatie over BTW-Vrij zilver.
Dit product wordt veilig voor u opgeslagen in Zwitserland
Lees meer hier over
Aantal:
€ 1.376,22
Koop 5 voor € 1.369,34 per stuk

Uw aankopen bij Goudstandaard zijn wereldwijd verhandelbaar en ook bij Goudstandaard weer aan te bieden voor verkoop.

Meer informatie 
Alle 100 troy ouce BTW-vrij zilverbaren zijn afkomstig van de Royal Canadian Mint. De Royal Canadian Mint is een LBMA geaccrediteerde producent en garandeert de hoogste kwaliteit voor uw zilverbaren. Hierdoor is de verhandelbaarheid van uw zilverbaar gewaarborgd. De BTW-vrij zilverbaren worden uitsluitend geleverd in combinatie met volledig verzekerde opslag in Zwitserland.

De 100 oz. zilverbaren (3,11 kilogram) hebben het hoogst mogelijke zuiverheidsgehalte van .9999. Iedere zilverbaar is voorzien van een uniek serie nummer. Op uw bewaarovereenkomst wordt dit serie nummer vermeld.
De 100 troy ounce zilverbaren in combinatie met opslag zijn afkomstig van een LBMA gecertificeerde smelterij en voldoen dus aan de hoogste kwaliteitseisen. Deze baren hebben een zuiverheid van 99,99% puur zilver en een gewicht van omgerekend iets meer dan 3,11 kilogram (100 troy ounce). De zilverbaren worden veilig voor u opgeslagen in een kluis van LOOMIS, één van de marktleiders in de wereld op het gebied van waardetransport en waardeopslag. De zilverbaren van 100 troy ounce zijn voorzien van een uniek serienummer, dat ook op uw bewaarovereenkomst terug te vinden is. De zilverbaar staat dus volledig op uw naam.

Zilver in combinatie met opslag is de voordeligste manier op fysiek zilver aan te schaffen, omdat u voor dit beleggingsproduct geen btw hoeft af te dragen. Daarnaast zijn deze grote zilverbaren relatief goedkoop te produceren, waardoor de prijs van de baar dichter bij de zilverkoers ligt. Wilt u voor een groter bedrag zilver aankopen, dan zijn deze zilverbaren in opslag extra interessant. Uw belegging is in dat geval namelijk ook volledig verzekerd.

Prijshistorie

Andere klanten kochten ook