+31 (0)88 - 46 88 488

Voor informatie of specifieke wensen

+31 (0)88 - 46 88 488

Voor informatie of specifieke wensen

Opslag edelmetaal

Hoe werkt het

Zo werkt het
U kunt fysiek goud en zilver kopen op de volgende manieren:

Online
Via onze webshop selecteert u een product. Al onze producten zijn real time gekoppeld aan de wereldmarktprijzen van goud en zilver. U kunt uw order direct, simpel en veilig bevestigen en betalen per iDeal of bankoverschrijving. Na bevestiging gaan wij over tot levering conform de door u gekozen wijze.

Telefoon
Ook telefonisch kunt u direct een order aan ons geven en bevestigen. Bel ons als u specifieke wensen heeft, uw product niet in onze webshop staat of u gewoon liever telefonisch een order wil plaatsen. Wij nemen graag samen met u de mogelijkheden door. Vervolgens ontvangt u per mail een offerte. Deze kunt u zowel per mail als per telefoon bevestigen.

Op kantoor
Wilt u eerst persoonlijk kennismaken? Wij heten u graag welkom op ons kantoor aan de Arcadialaan 16B in Alkmaar. Wilt u direct een aankoop doen en uw bestelling op kantoor afhalen? Dan raden wij u aan om eerst telefonisch of per email een afspraak in te plannen, zodat we de gewenste producten op voorraad hebben als u langskomt.

Via uw vermogensbeheerder
Wij kunnen ook edelmetalen als goud, zilver, platina en palladium leveren aan vermogensbeheerders, zowel in Nederland als in het buitenland. Daarbij is vooral de mogleijkheid van opslag erg interessant, omdat het edelmetaal daarmee ook gelijk verzekerd is. Wilt u via uw vermogensbeheerder edelmetalen aankopen? Attendeer hem of haar dan op de mogelijkheden die Goudstandaard te bieden heeft.

Voor meer informatie kunt u ons direct bereiken op +31 (0) 88 - 46 88 488 of via contact@goudstandaard.com

Bekijk hier ons aanbod van goudbaren, gouden munten, zilverbaren, zilveren munten, platina en palladium producten.