+31 (0)88 - 46 88 488

Voor informatie of specifieke wensen

+31 (0)88 - 46 88 488

Voor informatie of specifieke wensen

Umicore goudbaar 5 gram
Umicore goudbaar 5 gram
Umicore goudbaar 5 gram

Goudstandaard Prijs alert

Direct een melding bij jouw koersdoel.

Ik heb / wil:
Ik ben geinteresseerd om te:
Mijn koersdoel in € per kilo is:
Stuur mij een email:

Umicore goudbaar 5 gram

De 5 gram goudbaar. Deze baar weegt 5 gram en is geslagen in 99,99% puur goud. De baren zijn nieuw geproduceerd en verpakt in een stevig transparant plastic. Umicore, de grootste producent van Europa, garandeert het gehalte en het gewicht van de goudbaren. De 5 gram goudbaar is momenteel de kleinste goudbaar die wij verkopen.
Indicatie levertijd: 1 tot 2 weken
Aantal:
€ 188,23

Uw aankopen bij Goudstandaard zijn wereldwijd verhandelbaar en ook bij Goudstandaard weer aan te bieden voor verkoop.

Meer informatie 

Goudbaar 5 gram:
L 24 mm
B14 mm
H 0.9 mm
Zuiverheid 999.9/1000
De goudbaren worden nieuw geproduceerd

 

Umicore (tot 2001 bekend onder de naam Union Minière; de naamsverandering was ingegeven door het feit dat Union Minière geen mijnactiviteiten meer uitvoerde) is een Belgisch bedrijf, oorspronkelijk gespecialiseerd op het gebied van edelmetalen delving en verwerking. De geschiedenis van het bedrijf gaat meer dan 200 jaar terug. Eind 1805 kreeg Jean-Jacques Dony de concessie voor de zinkmijnen van Vieille Montagne toegewezen. Hiermee ontstond de vroegste voorloper van het huidige bedrijf.

Goudbaren zijn vrijgesteld van BTW. Goud kopen door middel van goudbaren is dan ook de meest voordelige manier om goud te kopen. Logischerwijs zijn de relatieve productiekosten lager als de goudbaar groter wordt. De Umicore baren zijn samen met de Heraeus baren de meest bekende baren op de Nederlandse markt. Goudstandaard is de snelst groeiende edelmetaalaanbieder binnen de Benelux. Wij hanteren de meest efficiënte procedure waardoor we de scherpe tarieven op onze goudbaren ten alle tijde kunnen garanderen.

Prijshistorie

Andere klanten kochten ook